2011. február 28., hétfő

Nosztalgia - PROVOKÁCIÓ

"A Blog válaszol XVIII. - Kötélhúzás

Névtelen új megjegyzést írt a(z) "Így jár az agyuk [hogyan másképpen?]" című bejegyzésedhez:

Nem gyűrű kellett volna, kötél!

Bejegyezte: Névtelen , bejegyzés helye: Netre fel!, időpont: 2010. szeptember 12. 21:54


------------------------------------------------------------------------------

Az aljas és szemét netrefel blog most túllépte mindennemű jóizlés határát.
Ha valaki a főnővéreknek arany gyűrű helyett kötelet ajánl az vagy magasan veri a nem normális szintet vagy pedig bűnöző.
Az ilyen emberek és ember csoport ellen minden jóízlésű embernek küzdeni kell.
Elérkezett az idő arra, hogy véglegesen el kell őket tiporni, vagy a rendőrség vagy pedig más hivatalos szerv segítségével.Felszólítom az összes jóízlésű embert, hogy tegyen már valamit a bűnözők ellen.
Megjegyzés: Mára sajnos ki van törölve a bejegyzés,de az elektronikus memóriákban a nyoma ott maradt,tehát minden tekintetben nyomon követhető. Erre már az internet rendőrség és az egyéb bűnüldőző szervek is tudnak lépni.

2010. szeptember 13. 8:49

----------------------------------------------------------------------------

„Nem gyűrű kellett volna, kötél!”  - szept. 12-én 21:54-kor érkezett, névtelen hozzászólásként blogunkra, attól a személytől (IP cím adott), aki másnap reggel (lásd fent) felháborodott azon, hogy az általunk provokációnak és ízléstelennek ítélt  megjegyzését töröltük! (”az elektronikus memóriákban nyoma ott maradt” – tehát bizonyára megtalálja. Sok sikert! A szerk.)
Késő estétől reggelig sikerült teljesen kikelnie magából, s nem átallott arra vetemedni, hogy - minden bizonnyal ismételten - felszólítson embereket, a tisztességért küzdők likvidálására: „Elérkezett az idő arra, hogy véglegesen el kell őket tiporni…”

Egyébként pedig bűnöző az, aki a jótékonysági pénzt elcsaklizta „jó helyre”, s esetleg ebből vett aranygyűrűt az összes legkiválóbban dolgozó főnővérnek!
Bár nagyra tartott „tanárától”  Lendvai Ildikótól próbálta adaptálni a kötél sztorit, de ezúttal sem sikeredett a hazugság, a csúsztatás… Ezért lassan mondom, hogy ön is megértse, a fenyegetés és az uszítás bűncselekmény, ahogy a sikkasztás is! Nekünk egyikhez sincs közünk! 

A békétlenség nem kenyerünk, de az igazságnál alább nem adjuk! Senki kedvéért.

Emlékeztető: ITT! 


P&P"


posta@pszicho.net                               netrefel.net
FELELET.net              Levél Uray Erzsébetnek

Nincsenek megjegyzések: