2011. április 29., péntek

MÉDIAVISSZHANG

  
Lemondott a kiskunhalasi pszichiátriai otthon vezetője
Delmagyar.hu
(ITT!)
2011.04.29. 14:35

Lemondott posztjáról Simon Ilona, a kiskunhalasi megyei pszichiátriai otthon vezetője. Az intézményvezető a péntek délelőtti megyei közgyűlésen jelentette be távozását.

Az igazgatónő a felmondási időt sem tölti ki, egyelőre Vincze István látja el a vezetői feladatokat. Simon Ilona helyére pályázatot írnak ki.

Mint azt korábban megírtuk
az intézményvezető ellen köz- és magánokirat-hamisítás miatt folyik eljárás. Az ügyben az igazgatónőt gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrség jelenleg
az igazgatónő és egy másik dolgozó ellen gyűjt adatokat, mindkettőjüket sikkasztással és csalással gyanúsítják. A fenntartó Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat az igazgatónő ellen folyó több büntetőeljárás dacára korábban újabb öt évvel meghosszabbította a szerződését.
 
Az elmúlt időszakban számos botrányos üggyel hozták összefüggésbe az intézményt, három ápoló ellen jelenleg is bírósági eljárás folyik, de a rendőrség is nyomoz feljelentések után az otthonban történtek miatt.


Lemondott Simon, a botrányoktól hangos pszichiátria vezetője
ATV (ITT!)
2011.04.29. 15:54 

A megyei hírportál szerint lemondott posztjáról Simon Ilona, a Bács-Kiskun Megyei Pszichiátriai és Fogyatékos Betegek - kiskunhalasi - Otthonának igazgatója.

 A hírt azóta hivatalos helyről is megerősítették. A lemondásra ma délelőtt a közgyűlés ülésén került sor. Az igazgató még a felmondási időt sem tölti ki, egyelőre Vincze István látja el a vezetői feladatokat. Jekő Attilától, a közgyűlés halasi tagjától kapott tájékoztatás szerint Simon Ilona helyére pályázatot írnak ki. A lemondás érdekessége, hogy nem is olyan régen éppen a megyénél erősítették meg posztján a most távozó Simon Ilonát. Mint emlékezetes: az elmúlt időszakban rengeteg botrányos üggyel hozták összefüggésbe az intézményt, három ápoló ellen jelenleg is bírósági eljárás folyik, de a rendőrség is nyomoz feljelentések után az otthonban történtek miatt.



posta@pszicho.net                               netrefel.net
FELELET.net              Levél Uray Erzsébetnek

Nincsenek megjegyzések: