2011. április 29., péntek

Simon az új munkaerő
Először kirúgta,
majd Uray helyére pályázott...

 
2011. április 29. 17:02 Zs. D. [BAON]

KISKUNHALAS  | Elfogadta a Bács-Kiskun megyei közgyűlés Simon Ilona, a BKMÖ Pszichiátriai és Fogyatékos Betegek Otthona igazgatójának lemondását. Simon Ilona csak a vezetői széktől vált meg: továbbra is a Kőrösi úton dolgozik.

A botrányairól elhíresült, a Bács-Kiskun megyei önkormányzat által fenntartott kiskunhalasi pszichiátriai otthon másfél éve került reflektorfénybe, amikor két ápolónő azt állította: több férfi munkatársuk szexuálisan zaklatja, veri és megalázza az ápoltakat. Az üggyel kapcsolatban fokozott ügyészi felügyelet mellett folytatott nyomozást a rendőrség, mely után vádat emeltek három ápoló ellen. Őket szemérem elleni erőszakkal – hat rendbeli nemi erőszakkal -, súlyos testi sértéssel és zsarolással vádolja az ügyészség, perük jelenleg is tart a Kiskunhalasi Városi Bíróságon.

A pszichiátriával kapcsolatban  két kisebb súlyú gazdasági szabálytalanság gyanúja miatt is eljárást indítottak a hatóságok. Az intézményvezető ellen köz- és magánokirat-hamisítás miatt folyik eljárás. Ebben az ügyben az igazgatónőt gyanúsítottként hallgatták ki még októberben. Az elmúlt hónapokban az is felmerült, hogy az otthon vezetői kenőpénzeket fogadtak el, hogy egy-egy beteg előrébb kerüljön a várólistán. Ezzel kapcsolatban a Kőrösi úti intézményben iratokat foglaltak le a megyei rendőrkapitányság gazdaságvédelmi osztályának munkatársai, a nyomozás jelenleg is tart.

Simon Ilona az után adta be lemondását, hogy március végén az intézmény körül lévő botrányok mellett a fenntartó megyei önkormányzat közgyűlése újabb öt év bizalmat szavazott meg számára. – Nem hozhatunk elhamarkodott döntést, még akkor sem, ha a gyanúsításban szereplő cselekmények ellenkeznek erkölcsi érzékünkkel – mondta akkor a határozatot ellenzők számára címzett válaszában Bányai Gábor, a közgyűlés elnöke.

A pénteki, Simon Ilona lemondását elfogadó közgyűlés után a döntés okát kutató kérdésünkre az intézmény félreállt vezetője elmondta: kiéleződtek a támadások a személye ellen. 

Elsősorban a betegek és az intézmény érdekében hoztam meg ezt a döntést. Fontos, hogy az igazság kiderüljön, és úgy éreztem, hogy a személyem elleni méltatlan támadások ezt nem segítik elő - mondta el Simon Ilona, majd hozzátette: reméli, hogy ezen túl kollégái képesek lesznek csak a munkára, a magas szintű pszichiátriai ellátásra koncentrálni.

Simon Ilona lemondása után a megyei önkormányzat pályázatot ír ki a vezetői feladatok ellátására. Amíg a procedúra zajlik addig a jelenleg is az otthonban dolgozó Vincze István  (lelkipásztor; kapcsolódó írások: ITT! és ITT!) irányítja majd az intézményt.

Simon Ilona csak a vezetői státusáról mondott le, továbbra is a Kőrösi úti Pszichiátriai és Fogyatékos Betegek Otthonában fog dolgozni. Úgy tudjuk fejlesztő pedagógus munkakörben.

 Forrás: ITT!

------------------------------------------------------------------------------

OLVASÓI VÉLEMÉNYEK:


Ha napi 8 órában, hetente 5 napot fog dolgozni, hogyan fogja i(ga)zgatni a zsanai otthont. Valahonnan hiányoznia kell! 
----- 
Jó helyre kerül! Most aztán majd saját bőrén tapasztalhatja az összeférhetetlenséget!
-----
Ekkora marhaságot még nem hallottam! Abban az intézményben képes maradni, ahol mindenféle bűncselekményt elkövetett, nem csak a pénzügyire gondolok, hanem a betegekkel, dolgozókkal amit tett! Ezek szerint kirúgták Zsanáról is? Hát ez jó hecc lesz, oda jár be napi 8 órát dolgozni, ahova amíg semmi dolga nem volt, nem ment be? Ha ezt megteszi, jó vastag bőr van a képén! Akkor ez csak egy álca, és a háttérben marad továbbra is igazgató! A döntő szó az övé lesz, és mindenkit befolyásolni fog.
Ez nem történhet meg, csak Bács megyében, habár nem tudom elhinni, hogy
képes az intézetben megvárni a letartóztatását. Ez az év vicce szerintem. Takarodjon, keressen magának máshol munkahelyet!
-----
Így legalább láthatjuk majd, ha nem önként távozik! :):)
-----
Trauma 1 - igazgatónő lemondott

Trauma 2 - Vincze István lesz az igazgató

Trauma 3 - Igazgatónő marad, mint fejlesztő padagógus

Trauma 4... - Még egy traumát már nem bírunk ki! Ennyi elég!

-----
Ez a barom állat mindenkit ki akar készíteni a maradásával?!
----- 
A Nógrádi Krisztina lesz a főnöke! Hihihi...
Meg a Visnyei Ági!
Sőt, a főorvosnő is! Hihihi...

-----
Mit is mondott akkor a volt igazgatónőnek, amikor elfoglalta a helyét? "Nem kellesz ide , nehogy már kerülgesselek, arra vártam, hogy megszabaduljak tőled, ki vagy tiltva az intézetből! Semmi helyed itt, mert akkor az emberekben te leszel az igazgató, és nem fogadnak el engem! Még ebédért sem jöhetsz be! Megértetted?"
-----
Majd a lelkész rendet vág közöttük, igazán rászolgáltak! Nográdi Krisztina nem fog affektálni, és kénytelen lesz gyógypedagógusi munkát végezni?
Sz. Orsolya dolgozni fog... V. Ágnes be fog járni a munkahelyére... Alicia kiskirálylánynak lesz konkrét munkája...
B. Brigitta kevésbé lesz arrogáns a lakókkal...
Csak azt kell kitalálniuk, ki lesz velük összeférhetetlen!:)

-----
Hát ha ez így igaz, hogy Erzsike helyére pályázik, hát akkor rendesen kösse fel a bugyogó szárát!
Általában csere esetén, minőségi változást gondolhatnánk, ebben az esetben
Erzsike olyan magasra rakta a mércét, hogy annak egy tizedét sem fogja teljesíteni!
Hát ha úgy gondolja erőlködjön,és égjen mint a kapca gyár!

----- 
Én a helyébe még Halasról is eltakarodnék, nem "ideiglenesen", amire majd kényszerítik, hanem végleg!
----- 
A Fenntartó, diktátorokat bűnösöket meg alkoholistákat alkalmaz! Ezek segítik a pénzek elherdálásában. A juharos igazgatónőnek a fél fizetését dobják össze azok, akik védelmezik, ne az adófizetők pénzéből finanszírozzák a buta igazgatókat. Lássák be végre,hogy nem beteg emberek és gyerekek ellátására való emberek.
Mert az jó, ha az okos hülyéskedik, de ha a buta okoskodik, az általában rosszat szül.

----- 
Ez a "megoldás",megint jellemzi a megyei boszorkány konyha alattomos szakmaiatlan hozzáállását!
Ez jellemző Bányai, és a pirtói Casanova "áldásos"kéz, kezet mos ténykedésére!
Gusztustalan férgek!
Mit is várhatnánk egy alulképzett megyei vezetőtől, aki a parlamentbe egy leírt szöveget sem tud értelmesen, összefüggően elolvasni!
A Bács megyei vezetők a bűnözés részesei, és ennek a fenntartói, minden áron! Zuschlag ezekhez képest kezdő kisiskolás csak!

-----
A lelkész úr azért jött ide, hogy alternatíva lehessen Simon utódlásában! Különben miért fizettek, fizetnének annyit érte egy olyan állásért, ami nem is létezik? 
-----
Uray kirúgatása is része volt az alkunak!
Simon már rég nem volt abban a helyzetben, hogy ilyen döntést önállóan meghozhasson! Kisebb, piti ügyeket sem tudott megoldani, mondván, hogy meg van kötve a keze!

-----
Vince úr Isten szolgája, Lukács országgyűlési képviselő kegyeltje, bátran nagy merészen vállalta ezt a nemes feladatot!
Nem kis különbség elé néz,mert
ezután nem az Úr tanácsait kell követnie, hanem a foglalkoztatóból, ne tán a főorvos asszony szobájából jönnek a megkérdőjelezhetetlen "arrogáns"utasítások!
Ne csodálkozzunk ez nem véletlen ezt a bohóc forgatókönyvet a megyénél Bányai és bűntársai agyalták ki!
Az orránál fogva vezetés enyhe kifejezés, ő lesz a bűnbanda áldásos "JOBB KEZE"!

-----
Azt erősítették meg a médiának, hogy távozik az igazgatónő, nem azt, hogy alacsonyabb munkakörben alkalmazzák. Vagy már azt se tudják a politikusaink, hogy mit is mondtak?
 


posta@pszicho.net                               netrefel.net
FELELET.net              Levél Uray Erzsébetnek

Nincsenek megjegyzések: