2010. május 21., péntek

Összegzés!

"Úgy érzem ezen a blogon már minden fent van, ami az intézetben megtörtént és szabálytalan.
A visszaélések, a nemtörődömség, a betegverés, a sorozatos csalások, a betegek pénzének nem megfelelő felhasználása és a betegfelvételekkel kapcsolatos csúszó pénzek felvétele /soronkívüliség/.
Fent van a blogon a vezetők pár órás munkájáért fizetett, teljes havi munkabér, az ingyen ebéd kiszállítása intézeti kocsival, a betegek zsebpénzének csalárd módon történő csökkentése, vagyis nem azt az összeget kapják, ami járna nekik, mert ebből az intézet egyéb, más dolgokat vásárol. Ezért sok ápolónak lelkiismeret furdalása van, mert nem azt kapja a beteg, amit ő az aláírásával igazol.
Fent van a blogon, erről mindenki tud a megyénél is, tudnak a betegverésről, a kizárólagos gyógyszertárról, ahonnan közel 300-350 betegnek veszik a gyógyszerét, és egy fillérrel nem támogatja a betegek jóléti ellátását.
Fent van az is, hogy mindenki rokon és ismerős, továbbá tudjuk azt is, a tisztelt Bányai úr erről, mindenről tud, mert több levélben ment segítségkérés, és jelentés a rengeteg szabálytalanságról (10 éve folyamatosan. A szerk.). Egyre többet beszélnek bizonyos fiktív számlákról, amiről csak akkor tudjuk meg az igazságot, ha azt olyan ember nézi meg, aki hibát is akar találni. Tudjuk azt, hogy Bányai úrnak a képviselő mandátumával nehezen férnek össze, ezek a Fidesz által, szekrényből kiesett, csontváznak minősített esetek. Itt is megtalálni a csontvázat, és ha valaki megnyitja a szekrényajtót, rá is fog esni.
Tisztelettel adózom azoknak, akik velem együtt kibírták a 10 évet, és örömmel vettem DODO levelét, mert meggyőzött arról, aki a blogra írt eddig, az nem hazudott.
Van mit takargatni, de bízom az igazságszolgáltatásban, és tisztelettel elköszönök, én ezen túl nem írok, de remélem, hogy lesz mit olvasnom, ha kiderülnek a nagyon csúnya cselekmények, a különböző esetekről!
Sok sikert az igazságszolgáltatásnak és legyen vége a dolgozók fenyegetésének, a betegek verésének!
Reméljük, lesznek nekünk olyan vezetőink, akiknek a betegek, és a dolgozók lesznek fontosak!"
.
Olvasónktól érkezett. Köszönjük!

posta@pszicho.net                               netrefel.net
FELELET.net                              Uray & Uray

Nincsenek megjegyzések: