2010. május 28., péntek

Szilánkok IV.


„A büfé nem feketén működik! A szalámit áruló nővérkének milyen engedélye van? Vajon Ő ad számlát? Továbbá: készítéséhez, árusításához, többféle engedély szükségeltetik. Bízzunk benne, hogy meg van. Részemről a téma lezárva.
„Gondolom olyan, mint annak, aki a túrót "árulja" a szupervizornak. Vagy a professzor úr ad az adományról elismervényt?”
„Senki sem állította, hogy a büfé feketén működik, csak azt kérdezték, hogy a lakók, ha maguknak vásárolnak /és nem a terápiások helyettük!/, akkor miért nem kapnak számlát? Ha ez igaz...”

A belső ellenőrnek milyen engedélye volt a butikjából visszamaradt kínai bazár kiárusításához a fogiba? Számla nélkül... Hónapokig győzködték az embereket, hogy vásároljanak... Szegény dolgozó meg vásárolt félelmében a selejtből, nehogy kikezdje az, aki már sokakat megrágalmazott és eltávolíttatott az intézményből! Téma lezárva?”

Igazgatónőnek szolgálati autója van. Férje meg a szociális osztály vezetője. Kíváncsi lennék a „bennfentesek” milyen támogatásokhoz jutottak, és milyen igazolások alapján? Jelige: közalkalmazotti fizetés+minimálbér”
„Azt én sem tudom, minek valakinek szolgálati autó, ha nem jár be dolgozni? Vagy azzal jár, a másik munkahelyére? Zsanának nem futja egy szolgálati autóra, a halasi intézetünk volt és jelenlegi dolgozóinak? Szegény zsanaiak. Náluk nincs senki, aki képzett lenne, vezetőnek, főnővérnek, könyvelőnek, orvosnak, (konduktornak* A szerk.)... Normális helyeken a polgármester a helyieknek ad munkalehetőséget, nemhogy még egy csomó pénzt fizessen ki útiköltség térítésre! Persze a diplomájának ára van! Az igazgatónőnk "támogatta" őt is, a húgát is... közpénzekből... Több ezer oldalnyi könyv, jegyzet fénymásolása, útiköltség térítés, stb...”


posta@pszicho.net                               netrefel.net
FELELET.net                              Uray & Uray

Nincsenek megjegyzések: