2010. május 16., vasárnap

Sok baj van velük

"Jó sokszor megalázott a vezetőség. Nem is érdekelte az igazság csak a puszipajtásai hazugságai.

Nem tudom ki az, aki itt orvosként ír, valóban az e, de nagyon is jól írta!
Itt a dolgozók a vezetőség mellett, az ő védelmükbe tüntetettek, holott tudjátok ti sok baj van velük. A betegeket nem vizsgálják meg, csak a füzetet kérik be sok esetben és adják az újabb therápiát. Az igazgatónő rokonai kiskirályokként viselkednek, mindenkit lenéznek. Mindenkit, aki náluk okosabb, szorgalmasabb, különb, kibeszélnek, mert irigyek, pedig nincs mire sok esetben. A főnővérek nyalnak, kivétel nélkül fent, ha valami nem tetszik, az a válasz el lehet menni, majd jön helyettetek más. Az a más, persze nem szakképzett, gyakorlattal nem rendelkezik, és csak azért veszik fel, hogy az intézet pénzt kapjon utánuk. Ami nem is volna baj, de mire betanulna, elküldik. A Maci háziőrizetben levő ápoló sem rendelkezik megfelelő ismeretekkel nem erre a pályára való, de felvették, mert nagy darab, idéző jelben. Bántani nem akarom érte, de a cél ezzel is csak az volt, hogy a lakókat a 7. osztályon kordában tartsák, mert azért azt tudni kell a hozzátartozóknak is, és a kívülállóknak, is igen veszélyes az itt lakó betegek nagy része, mint saját magára, úgymint környezetére egyaránt. Nem kell rájuk csúnyán nézni, sem bántani, bármelyik pillanatban életveszélyben vagyunk, sokszor bántalmaznak bennünket tettlegesen. Hangsúlyozom azt is, sok esetben nem volt dokumentálva bántalmazásunk.
Itt a blogon a dolgozók sok igazságot leírnak a vezető beosztásúakról, de vállalni nem merik nevüket, mert retorzió követi!!! A sok pénz, amit a dolgozóknak elfelejtettek kifizetni, hol van?
Az intézet évek óta nem támogatja a gyermekes szülőket, holott igenis lehet, adható gyermekenként x összeg iskolakezdéshez, és az államtól az intézet adóként visszaigényelheti. Persze minek is segítsenek rajtunk, mikor maguk közt, amit csak lehet, fiktív számlákkal szétosztanak.
Nagyon nagy csalások vannak az intézetben, igenis ki kell alaposan vizsgálni a nyomozóknak.
Nekem is felajánlotta a …….-i uraság, bármikor elintézi, és főnővér leszek. Azt mondta, csak egy kis aktatologatás, van már vagy 4-5 éve is ennek. Nem kértem belőle, pedig tudom jól, lehettem volna főnővér. És tettem is volna róla, dolgozóim jól végezzék, lelkiismeretesen munkájukat, és nekem sem esett volna le a gyűrű az ujjamról segíteni nekik. Igazságos is lettem volna, de láttam itt mi folyik, és nem kértem ebből a gusztustalan segítségből!!!!!!"
.
Olvasónktól kaptuk. Köszönjük!


posta@pszicho.net                               netrefel.net
FELELET.net                              Uray & Uray

Nincsenek megjegyzések: