2011. május 24., kedd

Mindennapi rémület

Rosszul alszunk mostanában. Na, nem azért mert a lelkiismeretünk ne lenne tiszta, hanem azért, mert nem tudhatjuk, hogy mikor kell megint szégyenkeznünk. Több száz becsületes ember figyeli a híreket, rettegve, mikor lesz megint valami híranyag a kőrősi úti Pszichiátriai és Fogyatékos Betegek Otthonáról. Azt már tudjuk, hogy elismerő tudósításokat nem kaphatunk. Nincsen fa-ültetés, pályázaton nyert ingyen nyaraltatás a lakóknak, ahogyan akadálymentesítés, vagy kerítésfestés sem! Sőt!

Görcsben rándul mindenki gyomra, mikor derül ki, egy újabb csalás, egy újabb sikkasztás, egy brutális verés, vagy éppen a lakók, jól szervezett kisemmizése.

Nehezen alszunk, mert ők még mindig itt vannak, és mint ha mi sem történt volna, utazgatnak százezrekért, egy helyben; cégeikbe pumpálják a közpénzt, megkárosítva ezzel pont a közt; a védelemre szorulókkal bánnak a legkomiszabb módon; és egzisztenciális félelem keltésével gyűrnek maguk alá mindenkit. Arcátlan hazugságaikkal cáfolnak minden tagadhatatlan tényt, fenyegetőznek, és mindenkit „meg akarnak csapni!”

Rosszak az éjszakáink, mert ötszázhetven embernek kell rettegnie pár tucat ámokfutó miatt. Most azonban elindult valami. Ahogyan dereng a hajnal, úgy világosodik, és úgy hagy alább a félelmünk. Segítőink látják szenvedésünket és mellénk állnak, mert az igazság már köztudott, és csak rövid idő kérdése, hogy a törvény ereje mikor söpri el az ósdi és öntelt vezetést.

Eljön hamarosan az ideje a nyugodt éjszakáknak, és nappaloknak, nem kell már mások miatt szégyenkeznünk, és a „megérdemelt jussukkal” távozó csalók már nem fognak veszélyt jelenteni a lakókra, és a becsületes dolgozókra.

A HírTV Magyarország legnagyobb hírszolgáltatója, több millió háztartásban van jelen. (Nem összekeverendő a Ponty TV-vel.) Az alábbi videó a HírTV hétfői (2011-05-16) anyagából való. Ők már velünk vannak, ahogyan Magyarország legolvasottabb polgári napilapja, a Magyar Nemzet is, és Bács-Kiskun  megye leglátogatottabb internetes portálja a BAON.hu is.



Május 16., reggeli híradás: "Nem történt semmi? Dehogynem!" 


A  Magyar Nemzet cikke, május 16.:

Új botrányok a pszichiátrián
Nagyításért kattintson a képre!

Baleset, tűz, sikkasztás a halasi pszichiátrián
Nagyításért kattintson a képre!

FRISS! FRISS! FRISS!

 A BAON.hu hétfői bombahíre megtekinthető: ITT! 


Perennis


posta@pszicho.net                               netrefel.net
FELELET.net              Levél Uray Erzsébetnek

Nincsenek megjegyzések: