2011. május 20., péntek

Olvasói hozzászólások

 
A "magasabb rendű" pénzügyekhez


„semmilyen jogotok nincs betekinteni a magasabb rendű pénzügyekbe”

Igenis van. És ha még a legnemesebb célokat gondolva különítenének el pénzeket, vagy forgatnának vissza pénzeket, akár az államkasszába, vagy a pártkasszában, vagy a választási 2/3 megszerzéséhez, megvásárlásához, vagy ki tudja mihez, akkor sincs joguk hozzá! Ugyanis a cél (pénz) nem szentesíti az eszközt! Nem lehet az igaz utat, hazugsággal kezdeni, megalapozni, nem lehet bűnös pénzt rá fölhasználni...
Ha az emberek nem képesek átlátni, és a jót választani, akkor még nem vagyunk érettek a jólétre...
Ha csak hamis (ördögi) pénzekkel tudunk lábra állni, vagy eladósítani hazánkat, hát akkor maradjunk a fenekünkön ülve!
Semmi sem jogosít fel senkit arra, hogy a hátunk mögött eldöntse, hogy mi jó nekünk, mire van szükségünk. Adósságra, hazugságra, hamis jólétre nincs, az biztos. És hamis hazára sincs.
Úgy hogy, ne jöjjön itt nekem a magasabb rendű pénzügyekről szóló vakítással, mert mi innen alulról jól látjuk, hogy ez önöknek mit jelent: hazugságot, korrupciót, csalást, gátlástalanságot, bűnözést...

Addig szálljon le, vagy ki, amíg nem késő!
Bár tudom, hogy erre önök nem képesek.

--------------------------------------------------------------

„semmilyen jogotok nincs betekinteni a magasabb rendű pénzügyekbe” - írta még a fenti idézet, értelem nélküli szerzője!

Valójában, az az igazság, tisztelt ittfelejtett elvtárs, hogy az adófizetőknek nemcsak joguk van tudni, hogy mire költik a pénzét, vagy mire nem költik (kölcsön felvétel, kiadások, bevételek, mulasztások...), hanem a magasabb rendű pénzügyekbe érintettek kötelesek elszámolni az adófizetőknek, kérés, kérdezés, felszólítás, és ha meg nem sértem, hazudozás, letagadás nélkül!
Ne az ön által nagyrabecsült, cezaromán hazudozóról, köztörvényes bűnözőről vegyen példát!  

-------------------------------------------------------------

Elszólás: "Kinek az ellenőrzési jegyzőkönyve lenne nektek megfelelő?"

Tudjuk, önök bármikor, bármilyen jegyzőkönyvet képesek előállítani, újraíratni, illetve előállíttatni, újra írattatni, eltüntetni (lásd 7. osztályon készült jegyzőkönyvek).
A kérdés, nem helyes. Nem az a kérdés ki írja újra a jegyzőkönyvet és kivel, hiszen azt csak az írhatja, aki az adott ügyben érintett.
A kérdésre a válasz, csak azt fogadjuk el, ami az igazságot tartalmazza.
Ezzel pedig úgy tudom, komoly gondjaik vannak...
Ezek szerint a lakók nyaraltatásával kapcsolatosan is minden befizetés, és visszafizetés rendben könyvelve van, csakúgy, mint  K.úr irodájába a láncos, álló toronyóra, és a leltárszáma is be lett jegyezve az átadás-átvételkor.


posta@pszicho.net                               netrefel.net
FELELET.net              Levél Uray Erzsébetnek

Nincsenek megjegyzések: