2011. május 9., hétfő

Egyenlő bánásmód, vagy kettős mérce?

 
Az OEP (Országos Egészségbiztosítási Pénztár) tájékoztatása alapján kiderült, hogy táppénzcsalás ügyében, „közérdekű bejelentést”, csak a munkáltató tehet.

Több kollégát – köztük engem is - többször, táppénzes távollét alatt feljelentett az intézményvezető (Simon Ilona), az OEP-nél, táppénzcsalás miatt. A feljelentés célja a munkatársak munkaviszonyának azonnali megszüntetése volt. Az OEP minden esetet alaposan megvizsgált, és a gyanút megalapozatlannak tartva, minden esetben elutasította a bejelentés tevő állítását.
Az OEP szóvivője idézhetné is igazgató asszony szavait: „A vizsgálat megállapításai szerint a bejelentést tevők állításai nem igazolódnak.”

Az intézményvezető sorozatos feljelentéseit követően én is tettem egy bejelentést M. Aliz ügyében…

Nincs hibalehetőség, elfogultság, csak a száraz tények. Nincs semmi vizsgálat, csupán két időpontnak kellett egyeznie, a táppénz idejének, és ez idő alatt rendezett konferencia időpontjának. 
Mivel ezt az OEP is visszaigazolta, ezért tájékoztattam erről Vincze István megbízott igazgató urat elektronikus levélben, mellékelve a bejelentésem másolatát, illetve a hozzá írt levelemet, és kértem szíves intézkedését.  

Kíváncsian várom, milyen döntés születik az igazságosság és az egyenlő bánásmód jegyében. A folytatásról beszámolunk látogatóinknak.

Elküldött levelek: ITT! és ITT!

Előzmény:  ITT!


posta@pszicho.net                               netrefel.net
FELELET.net              Levél Uray Erzsébetnek

Nincsenek megjegyzések: