2014. február 27., csütörtök

Végtelen történet...


A tárgyalás folytatódik... Újabb bizonyítási eljárás, stb... Simon Ilona ex-igazgató asszony azon kijelentése, hogy a közalkalmazotti tanács lemondása után csak most tudott újra szerveződni a tanács, azt sugallmazta, mintha Dr. Miskolczi József (volt vezető ügyészhelyettes) felügyelete és közreműködése mellett nem alakult volna meg, a Nógrádi Krisztina által vezetett Közalkalmazotti Tanács (tagtok: Petrecz Krisztián, Györgyi Attila, Katona Judit, Simola Gábor), melyet azóta, egy új Tanács váltott fel, immár Vincze István (volt megbízott intézményvezető) elnöklésével.
Ne kérdezzék, hogy miért, én sem értem... 
Egy biztos, csatolni kell azt a jegyzőkönyvet, mely 2010. augusztus 3-i tanács üléséről készült annak tárgyában, hogy a tanácstagok (Katona Judit, Györgyi Attila, Végvári Ferenc és Figura Istvánné) lemondanak a megbízatásukról... Kéri továbbá a bíróság, az új tanács megalakulásáról szóló jegyzőkönyvet is... Ezek nemcsak a tanács birtokában, hanem az intézményi dokumentációban (iktatás) is fellelhető.

Az intézmény képviseletében eljáró ügyvéd (Dr. Martinov Tibor) felvetette abbéli aggályát, hogy sajnos nem lehet tudni, hogy az intézmény jelen, vagy a március eleji állapot szerint, mely működtetőhöz fog tartozni... Úgy volt, hogy januártól Tompához tartozunk, de most mégse, illetve talán márciustól, de mi van, ha a minisztériumban mégis januártól dátumozzák a tulajdonosváltást? Így nem biztos, hogy lehet tudni ki az alperes... Vagy, hogy ki lesz?
Ne kérdezzék, hogy miért, én sem értem...

Szóval, az igazságszolgáltatás tovább várat magára, folytatódik a végtelen történet... Előreláthatólag április 8-án, 9,30 h-kor ugyanott...


posta@pszicho.net
FELELET.net              Levél Uray Erzsébetnek

Nincsenek megjegyzések: